Povipommit yhdistivät voimansa – Amber Rose ja Pamela Anderson kimpassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Pamela Anderson ja malli Amber Rose ovat ottaneet osaa mystiseen kuvaussessioon. Kaksikosta räpsittiin rohkeita nimittäin upeita otoksia ammattikuvaajien toimesta. Kaksi seksipommia nappasivat muutaman yhteiskuvan myös Instagramiinsa faniensa iloksi.

Daily Mail -lehden mukaan viettelijättäret ovat viime aikoina viettäneet paljon aikaa yhdessä. Anderson ja Rose ovat muun muassa juhlineet yhdessä Los Angelesissa järjestetyn taidenäyttelyn avajaisten yhteydessä. Monet kaunottarien faneista ovat olleet sitä mieltä, että kuumempaa naiskaksikkoa saa etsiä.

Mystisessa valokuvaussessiossa naisia oli kuvaamassa David LaChappelle ja David Bailey. Molemmat heistä ovat erittäin arvostettuja muoti- ja seurapiireissä. LaChappelle on taiteellinen valokuvaaja ja Bailey on sen sijaan tunnettu muotokuvaaja. Todennäköisesti tähtösiä kuvattiin näyttely- ja taideprojektia varten sen sijaan, että kyseessä olisi ollut lehtikuvaus.

Photoshoot today with the fabulous Pamela Anderson and Amazing photographers David LaChapelle x David Bailey

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

Muva x Pam

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on