Koira yllätti brasilialaisen Playmaten rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita huippukauniita neitokaisia, jotka koettavat siipiään mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille tuntemattomampi neito Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Ipaneman rannalla varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

32-vuotias malli kuvattiin eilen ystävänsä Frenchy Morganin kanssa Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä. Yllättäen heidän seuraansa ilmestyi naapurustossa asuva koira, joka osoitti bikinikaunottarille kiintymystään.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla.