Bryan Adams maaliskuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisrokkari Bryan Adams Etelä-Afrikasta tammikuussa 2014 alussa käynnistynyt juhlakiertue Reckless 30th Anniversary Tour saapuu maaliskuussa Suomeen. Kiertue on jo vieraillut useimmissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Alkuvuodesta 2015 vuorossa ovat Pohjoismaat.

Helsingin jäähallissa konsertti järjestetään maanantaina 23. maaliskuuta 2015.

Juhlan kunniaksi 55-vuotiaan Bryan Adamsin tuotannosta on tänä vuonna julkaistu Adamsin merkittävimmän tuotannon yksiin kansiin keräävä musiikkipaketti nimeltä Reckless Super Deluxe 4 Disc Box Set, joka sisältää Adamsin suurimmat hitit remasteroituina versioina. Supertähden levyjä on maailmanlaajuisesti myyty yli 65 miljoonaa kappaletta, ja laulaja on uransa aikana ollut listaykkösenä yli 40 eri maassa.