Justin Bieberiin yhdistetty teinimalli on näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa, sillä neitokaisesta on kuoriutunut varttuessaan melkoinen mallikaunotar. Ireland ei kuitenkaan ole ainoa Baldwinin suvun nuori edustaja, joka tekee nousujohdanteista uraa mallina.

Stephen Baldwinin tytär Hailey on vasta 18-vuotias, mutta hän on jo onnistunut saamaan nimeään esille mediassa Kendall Jennerin hyvänä ystävänä ja Justin Bieberin huhuttuna sydänkäpysenä. Nyt vaaleaverikkö nähdään Love-lehden tuoreella videolla seksikkäissä merkeissä.

Tuore video on osa Love-lehden vuoden 2014 joulukalenteria. Lehden päivittäin julkaisemia videoita ovat tähdittäneet tämän hetken kuumat mallinimet, kuten Kendall Jenner ja Miranda Kerr.