Venäläismalli rohkeassa mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tullut tunnetuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden kuvista. Tähti on laajentanut repertuaariaan myös näyttelemiseen, ja hänet nähtiin tänä vuonna valkokankaalla The Rockin tähdittämässä Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa.

Linda Farrow
Linda Farrow

Nyt Irina Shayk nähdään Linda Farrow -aurinkolasimerkin tuoreessa mainoskampanjassa. 28-vuotiaan mallin uudet mainoskuvat ovat melko rohkeita, sillä paljastavassa uimapuvussa esiintyvä Shayk nähdään niissä intiimeissä tunnelmissa miespuolisen mallin kanssa.

Irina Shayk on seurustellut jalkapallotähti Christiano Ronaldo kanssa jo vuodesta 2010 asti. Daily Mail -lehden mukaan mallista on tullut läheinen Ronaldon perheen kanssa ja hän on osallistunut Ronaldon pojan Christiano Juniorin hoitamiseen. Shayk on hiljattain osallistunut useisiin muotikuvauksiin ja vaikuttaa siltä, että huippumallin tahti ei ole hiljentymässä lähitulevaisuudessa.

Linda Farrow
Linda Farrow
Linda Farrow
Linda Farrow