Jokamies: Jaguar kehittää autoihin virtuaalista tuulilasia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen äijäsivusto Jokamies kertoo autovalmistaja Jaguarin kehittävän parhaillaan autoihin uudenlaista virtuaalituulilasia Tähän saakka HUD-näyttöjä on ollut jo monissa autoissa, mutta nyt Jaguar on menossa kehityksessä selvästi pidemmälle.

YouTube
YouTube

Virtuaalinen tuulilasi heijastaa lasiin ajonopeuden lisäksi kolmiulotteisena tietoa tulevista vaaroista, kuten esimerkiksi eteen kävelevistä jalankulkijoista tai nopeasti perä edellä lähestyvästä autosta. Näkyvyyden lisäämiseksi taustapeili on korvattu takakameran videokuvalla ja A-pilareihin on muotoiltu pienemmät näytöt, jotka ikään kuin tekevät pilareista läpinäkyvät.

Lue koko artikkeli Jokamies-sivustolta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.