Kadonnut löytyi autiolta saarelta – rannikkovartioston kuvat kuin elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten eräässä aikansa suosituimmista elokuvista nähtiin kuinka Tom Hanksin esittämä roolihahmo joutui onnettomuuteen ja päätyi yksin autiolle saarelle. Maailman tunnetuin autiolla saarella elänyt hahmo on kuitenkin Robinson Crusoe. Nyt vastaava tarina on tapahtunut myös tosielämässä.

Splash
Splash

Yhdysvaltojen rannikkovartiosto on julkistanut valokuvia 39-vuotiaasta Larry Sutterfieldista, joka katosi merelle. Etsintöjen tuloksena mies löydettiin lopulta kuuden päivän kuluttua katoamisesta eräältä autiolta saarelta, jonka rannalla hän heilutteli horisontissa lentävälle etsintähelikopterille. Mies saatiin pelastettua hyväkuntoisena eikä hän loukkaantunut.

Splash
Splash
Splash
Splash