Koira haastoi riitaa ananaksen kanssa – ananas voitti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiransa käyttäytymisestä hölmistynyt omistaja on kuvannut hulvattoman videon ja julkaissut sen netissä. Pitbull Stella on nähnyt keittiön pöydällä jotain uhkaavaa ja lähestynyt tunkeilijaa haukkumalla sille. Omistajan hämmästykseksi koira haukkui pöydällä olevalle ananakselle.

YouTube
YouTube

Omistaja lopulta otti ananaksen käteensä ja yritti rauhoitella koiraansa kertomalla, että kyseessä on vain harmoton hedelmä. Stella ei kuitenkaan halunnut hyväksyä asiaa ja perääntyi pelokkaasti tuijottaen ananasta.

Lopulta omistaja asetteli trooppisen hedelmän lattialle ja pyysi epäröivää pitbulliaan luokseen. Koira piti ananasta kuitenkin niin pahansuopana, että se ei suostunut lähestymään sitä. Sitten koiran vähäinenkin rohkeus loppui ja se vetäytyi pois keittiöstä. Tässä tapauksessa ananas voitti pitbullin.