Mitä tapahtui Paris Hiltonin rinnoille? Paparazzikuvat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkiksena parhaiten tunnettu Paris Hilton voitti taannoin arvostetun DJ-palkinnon, ja se suututti monet oikeat DJ-supertähdet. Vuosien aikana Hilton on kohahduttanut useita kertoja muodoillaan tai niiden puutteella, sillä rintavarustuksen koko on ajoittain muuttunut.

Eilen Paris Hilton kuvattiin saapumassa Lontoossa sijaitsevaan Bonbonniere-yökerhoon. Tällä kertaa push up -liivien ja muiden keinotekoisten muotojen suurentajien mestari yllätti, sillä hänen muotonsa vaikuttivat ainakin ulkoisesti kasvaneen huomattavasti. Vielä ei ole tiedossa oliko kyse vain push-upeista vai kenties esimerkiksi uusista silikoni-implanteista.

Paris Hilton kesällä 2014Splash
Splash

Paris Hilton kesällä 2014Splash
Splash

Tiskijukkien ammattilehti Mixmag raportoi taannoin, että Paris Hilton palkittiin NRJ-musiikkigaalassa Vuoden uutena nais-DJ:nä. Hilton vastaanotti Best New Female DJ of the Year -palkintonsa Monte Carlossa järjestetyssä gaalassa ja hehkutti pystiään heti palkinnon vastaanottamisen jälkeen Instagramissa. Arvion mukaan Hilton tienaa yhdeltä DJ-keikaltaan miljoona dollaria.