Miljoonien miesten päiväuni: ”Vartaloni on luultavasti ihan ok…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Scarlett Johansson synnytti syyskuussa tyttären, ja jo sitä ennen hän vietti hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin hän meni lehtitietojen mukaan kihlattunsa Romain Dauriacin kanssa naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. Nyt näyttelijätär on tekemässä paluuta julkisuuteen.

Scarlett Johanssonia voi hyvällä omallatunnolla kuvailla seksisymboliksi, ja esimerkiksi Esquire-lehti on valinnut hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi kahteen kertaan. Näyttelijätär suhtautuu kuitenkin itse omaan ulkomuotoonsa erittäin vaatimattomattomasti.

– Vartaloni on luultavasti ihan ok. En tosin sanoisi, että siinä on mitään erityistä, Scarlett Johansson kuvaili ulkoisia avujaan ABC News -sivuston haastattelussa.

– En tee seksikkäitä ilmeitä, enkä osaa näytellä viettelevästi, näyttelijätär väitti.

Scarlett Johansson on kertonut arvostavansa yksityisyyttä, eikä halua perheensä elämästä julkista. Pariskunta on elänyt rauhallista perhe-elämää medialta pimennossa ja vaikuttaisi siltä, että myös häitä on vietetty yksityisissä merkeissä. 24th annual Gotham Independent Film Awards Gala -hyväntekeväisyystilaisuudessa sädehtinyt Johansson huokui hyväntuulisuutta ja vaikutti silminnähden onnelliselta.