Hupsista! Sharon Osbournen hammas irtosi suorassa lähetyksesessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sharon Osbournen hammas irtosi kesken suoran televisiolähetyksen. Osbourne oli emännöimässä The Talk -nimistä televisio-ohjelmaa, kun hän alkoi nykiä hammastaan. Muut katselivat vierestä ihmetellen, mitä nainen puuhaa.

YouTube
YouTube

Yhtäkkiä Osbourne sanoo kesken muiden jutustelun, että hänen hampaansa on lähtemässä irti. Suorissa televisolähetyksissä voi tapahtua mitä tahansa – ja usein tapahtuukin. Nyt keskusteluohjelman vieraat yllättyivät tilanteesta, jossa Sharon Osbournen hammas irtosi. Naiset alkoivat nauraa ja kiljahdella, kun Osbourne otti hampaan irti.

– Mitä minä nyt teen? Pitääkö minun istua ilman hammasta tässä koko lähetyksen loppuun, Sharon Osbourne ihmetteli The Talk -ohjelmassa.

Osbourne kertoo, että hammas ei ole oikea vaan hän on ottanut hammasimplantit. Nainen on tyrmistynyt siitä, miten hammas voi irrota näin helposti varsinkin, kun hän on käyttänyt implantteihin suuren määrän rahaa.