Elviksen kellosta maksettiin jättisumma – myyjäkin yllättyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen kiistatta suosituin rocktähti Elvis Presley menehtyi reilut 37 vuotta sitten. Siitä huolimatta hänen legendansa elää ja voi hyvin. Tämä osoitettiin jälleen tällä viikolla, kun Elviksen vanha kello myytiin huutokaupassa jättisummalla.

YouTube
YouTube

Elvis Presleyn 1960-luvulla käyttämän Omega-rannekellon hinnan odotettiin nousevan noin 10.000 dollariin. Toisin kuitenkin kävi, sillä New Yorkissa järjestetty kilpahuuto päättyi vasta 37.500 dollariin. Kello tuotti siten lähes nelinkertaisesti alunperin arvioidun summan rahaa.

Viime vuonna Kanye West kertoi haaveilevansa Elviksen kuuluisan kotitilan ostamisesta. Kanye on rock’n’roll -legendan suuri ihailija. Kanye haaveilee perheensä asuvan Gracelandissa ainakin osan vuodesta. Räppäri tahtoisi myös kunnostaa tilukset entiseen loistoonsa. Kartanon omistaa nykyään Elviksen leski Pricilla Presley ja tytär Lisa Marie Presley.

elvispresleyomega17122014b