Koditon teki kaupungista kuntosalinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat hyviä keksimään kaikenlaisia tekosyitä sen varalle, miksi he eivät voisi harrastaa liikuntaa. Ulkona on liian kylmä tai kuuma, on liukasta, kuntosali on liian kaukana tai kuntosalijäsenyys on liian kallis.

YouTube
YouTube

Jacques Sayagh on heittänyt kaikki tekosyyt nurkkaan ja pitää itsensä hyvässä kunnossa siitä huolimatta, että hänellä ei ole edes kotia. Videolla näemme, miten ranskalainen Jacques Sayagh kuntoilee keskellä katua.

50-vuotias koditon rakastaa treenaamista ja kuntoilee käyttäen löytämiään välineitä ja omaa kehonpainoaan apunaan. Sayagh ottaa osaa myös erilaisiin kehonrakennuskisoihin. Tämän miehen päättäväisyydestä voisi monella olla opittavaa.

– Kisoja varten pitää olla hyvässä kunnossa ja saada nesteet pois kehosta, että lihakset tulevat näkyville. Syön pääasiassa vihanneksia, Sayagh kertoo videolla.