Mies päätti tehdä parrastaan taidetta – näinkin voi tehdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten viikset olivat juuri parrasvaloissa, kun marraskuussa vietettiin Movemberiä ja miehet kasvattivat koko kuukauden viiksiään eturauhassyövän nimeen. Partaa voi toki kasvattaa myös muuten vain ja metsuriparraksi kutsuttu tuuhea ja pitkä parta onkin nyt ollut muotia.

Incredibeard-nimimerkin takaa löytyy Instagramista mies, joka tekee parrallaan taidetta. Incredibeardilla on pitkä parta, josta hän saa muotoiltua erilaisia sanoja, hahmoja, esineitä ja oikeastaan melkein mitä vain.

Mies julkaisee Instagramiin aina muutaman kuvan joka kuukausi eikä ihmekään, ettei tahti ole sen tiuhempi. Jokaisen parran kohdalla aikaa kuluu varmasti suunnitteluun ja toteutukseen.

Mies osaa kantaa jokaista partataideteostaan tyylillä. Hän ei ota itseään nähtävästi liian vakavissaan ja leikittelee kasvojensa karvoituksella surutta. Viimeisimmässä kuvassa hänen parrastaan on muotoiltu joulun kunniaksi koristeltu joulukuusi.

Got a great idea for my next design? Let me know in the comments below! #Beard #Monbeardday #Incredibeard

Фото опубликовано incredibeard™ (@incredibeard)