Miesten annettiin tehdä tamponimainos – tämä oli odotettavissa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen komediaryhmä Hmmerkatz Nyu on julkaissut netissä hauskan tamponimainoksen. Joukko koomikkoja päätti tuottaa ja näytellä Tampax-tamponimerkille mainoksen, jonka suunnittelun ja ohjauksen ovat tehneet miehet ilman naisten apua.

Youtube
Youtube

Mainoksen käsikirjoituksessa on ilmaistu miehen näkökulmasta, mitä naisille tapahtuu kuukautisten aikana. Miehet ovat myös yrittäneet kovasti keksiä mainostettavia ominaisuuksia tamponista. Niinpä miesten mielestä on ollut hyvä mainita erikseen, että tamponit käyvät kaikkeen kuukautisiin liittyvään.

Miehet ovat myös päättäneet, että mainoksessa on kerrottava, että tamponi sopii kaiken muotoisille ja kokoisille vaginoille. Mainoksessa kerrotaan, että Tampax myös suojaa vaginoita paleltumiselta. Eräs nainen kertoo mainoksessa, että tamponi on täydellinen kun kuukautiset tulevat, kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa tai 15 kertaa päivässä.

On sanomattakin selvää, että komediaryhmä on tehnyt loistavaa taustatyötä mainosta varten. Mainoksen nähneet miehet pitävät mainosta varmasti pätevänä faktoja sisältävänä tietopakettina. Sääli, että ryhmän julkaisemaan mainosta ei nähdä televisiossa ainakaan ihan pian.