Naomi Campbell Agent Provocateurin mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli taannoin Vogue-lehden kantta, jossa olivat Kanye West ja Kim Kardashian. Malli vihjasi hämmästellen, että hänen mielestään kyseiseen julkaisuun pääsevät ne ihmiset, joilla on oikeita muotimaailman meriittejä.

Nyt 44-vuotias supermalli säväyttää tuoreilla mallikuvillaan. Campbell on kiinnitetty Agent Provocateur -alusvaateyhtiön mainoskampanjan tähdeksi kevään 2015 malliston kuviin. Valokuvaja Ellen Von Unwerthin kuvissa Naomi näyttää huomattavasti ikäistään nuorekkaammalta.

44-vuotias Naomi Campbell on tehnyt näyttävän uran catwalkilla. Huhujen mukaan hän seurustelee nykyisin 12 Years A Slave -komistus Michael Fassbenderin kanssa. Pari on nähty äskettäin suutelemassa ja kuhertelemassa avoimesti Lontoossa. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.