Bestman hukkasi sormukset – nettisensaatio ilmestyi kirkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs yhdysvaltalainen mies on onnistunut hämmentämään ihmisiä omituisella kalsarimies-roolillaan. Nettisensaation maineen saanut DQ4E on pitkään tehnyt tempauksia, jossa hän ilmestyy paikkoihin pelkät rullaluistimet ja supermieskalsarit jalassaan. Nyt miehen tempaukset ovat menneet astetta pidemmälle.

Mies on nimittäin ottanut osaa huvittavaan hääseremoniapilaan, jonka bestman ja kaaso olivat järjestäneet hääparille. Osana pilaa bestman esitti, että hän oli hukannut vihkisormukset. Kun alttarilla seisoskeleva pariskunta alkoi etsiä sormuksia hämmentyneenä, ilmestyi kirkon käytävälle yhtäkkiä ratkiriemastuttava kalsarimies.

Tyylilleen uskollisena mies rullasi luistimillaan pitkin käytävää ja toimitti hääparille kadonneet sormukset pukeutuneena pelkkiin boksereihin. Häävieraat repesivät raikuvaan nauruun ja ihmiset kiljahtelivat hämmästyksestä. Kalsarimiehen eeppinen tempaus oli onnistunut täydellisesti ja hääpari vietti ikimuistoiset häät hauskalla tavalla. Monet ovat sitä mieltä, että kalsarimiehen kuuluisuus on vasta alkutekijöissä ja koomisesta miehestä tullaan kuulemaan tulevaisuudessa varmasti lisää.

#Supermandrawls

A photo posted by DQ4EQUIS (@dq4equis) on