Ällistyttävä video: Venäläispoliisi juoksi paenneen auton kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläisten autojen kojelautakameroiden kuvaamat videot ovat opettaneet maailmalle ainakin sen, että itänaapurimme liikennekulttuuri saattaa olla pahimmillaan erittäin kaoottista. Tuore video osoittaa, etteivät paikalliset viranomaiset ole aivan voimattomia rikollisten edessä.

YouTube
YouTube

Poliisiauton kojelautakameran kuvaamalla videolla nähdään tilanne, jossa paikalliset viranomaiset jahtaavat harmaata autoa lumisella tiellä. Yhtäkkiä jaloin liikenteessä oleva miliisi lähtee ajamaan autoa takaa juosten, ja yllättäen onnistuu pysäyttämään ajoneuvon.

Mikäli kyseessä on todellakin aito tilanne, voisi poliisi vaihtaa alaansa miliisin edustajasta yleisurheilijaksi. Videolta nimittäin ilmenee, että autot kulkevat tilanteessa parhaillaan noin 19 kilometrin tuntivauhtia.