3-vuotias lainasi äidin puhelinta – otti hetkessä 677 selfietä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itsensä kuvaaminen on tätä päivää ja selfieksi kutsutut kasvokuvat valtaavatkin erilaiset sosiaaliset mediat. Nyt pieni tyttö on saanut käsiinsä äitinsä puhelimen ja mitäpä muutakaan kivaa sillä voisi tehdä kuin ottaa itsestään kuvia.

YouTube
YouTube

3-vuotiaan tytön äiti oli antanut tytön tutkia puhelintaan. Tuona aikana tyttö oli onnistunut ottamaan itsestään 677 kuvaa. Nyt näistä kuvista on koostettu minuutin ja seitsemän sekunnin mittainen video. Jokainen kuva on siis 0,1 sekunnin pituinen.

Videolla näkyvä tyttö istuu ensin puhelimen kanssa sohvalla, josta hänet siirretään autoon. Hän ilveilee kameralle ja katsoo omaa kuvaansa samalla kun hän ottaa kuvia. On mahtanut olla äidille melkoinen yllätys, kun puhelimesta on löytynyt 677 melkein identtistä kuvaa tytöstä.