MTV: Ähtärin eläinpuistoon kaksi pandakarhua

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Pandakarhut ovat maailman eläintarhojen ylivoimaisesti suosituimpia ja ihailluimpia eläimiä, ja nyt Suomi on liittymässä pandamaiden joukkoon. MTV uutisoi, että Suomeen on tulossa kaksi pandaa, jotka sijoitetaan Ähtärin eläinpuistoon.

Maa-ja metsätalousministeriö on päättänyt myöntää Ähtärin eläinpuistolle luvan hankkia Kiinasta kaksi pandaa. Ihan lähitulevaisuudessa pandoja tuskin Suomessa nähdään, sillä eläinpuisto voi aloittaa luvan saatuaan neuvottelut kiinalaisten kanssa pandojen hankkimiseksi.

Pandakarhut ovat poikkeuksetta eläinpuistojen ykkösnähtävyyksiä, sillä ne vetävät usein runsaasti matkailijoita niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Pandojen saaminen tulee olemaan merkittävä piristysruiske Ähtärin eläinpuistolle.