Vaimo ajoi kotiin hääpäivänä – sitten tapahtui jotain todella odottamatonta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Steve ja Kelli olivat olleet naimisissa kymmenen vuotta, kun mies halusi yllättää vaimonsa jollain suurenmoisella lahjalla. Hän sai idean uusista häistä ja alkoi järjestää niitä vaimoltaan salaa. Videolla näemme, miten hääpäivä alkaa ja kuinka Kelli yllättyy juhlista.

YouTube
YouTube

Stevellä meni häiden suunnitteluun kokonaiset kymmenen kuukautta aikaa ja häät olivatkin melko mahtipontiset. Pariskunnan kaksi tytärtä kävelevät Kelliä vastaan käsissään kyltti, jossa lukee: ”Tuletko vaimokseni… jälleen kerran”. Sen jälkeen Steve taluttaa Kellin vihkipaikalle 75-henkisen marssiorkesterin säestyksellä.

Steve pitää koskettavan puheen juhlaväen ympäröimänä vaimolleen, missä kertoo, kuinka paljon hän rakastaa Kelliä. Teot puhuvat puolestaan ja tämä mies on näyttänyt rakkautensa todella suureleisesti. Seuraavan vuosipäivän lahjapaineet on kasattu.