Benjamin Peltonen julkaisi uuden kappaleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Benjamin Peltosen uusi single Unbreakable julkaistiin tänään perjantaina 19. joulukuuta. Lahjakas nuori mies alkoi säveltää kappaletta vuosi sitten ja kirjoitti sen loppuun yhdessä tuottajiensa kanssa. Unbreakable on mahtipontinen balladi modernein soundimaustein.

– Biisi on minulle todella tärkeä. Odotan innolla mitä ihmiset tykkäävät siitä, Benjamin sanoo.

Benjaminin esikoissingle Underdogs julkaistiin 8. syyskuuta. Kappale nousi heti iTunesin kärkeen ja kipusi Spotifyn kuunnelluimpien listalla sijalle 8. Benjamin vakuutti yleisön myös ensiesiintymisessään Elämä lapselle -konsertissa Helsingin Hartwall Arenalla.

Benjamin on 17-vuotias lukiolaispoika, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Benjaminin ensi vuonna julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.

Benjamin nousi suuren yleisön tietoisuuteen luotuaan profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 214 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten.