Komediatähti Emily tihkuu seksiä jouluisella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love-lehti on julkaissut internetissä omaa joulukalenteriaan, jossa esiintyvät tämän hetken tunnetut julkkisneidot ja mallikaunottaret. Kalenterin tarjoilee silmänruokaa seksikkäiden tanssivideoiden muodossa.

YouTube
YouTube

Loven joulukanlenterin 16. luukun takaa paljastuu yksi tämän hetken suosituimmista huippumalleista, Emily Ratajkowski. Videolla neitokainen esittelee viettelevää tanssia jättiläismäisen pehmopandan edessä.

23-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly-komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin Entourage-elokuvaan.

YouTube
YouTube