Google paljasti Suomen haetuimmat julkkikset – yllätystulos?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin suurin hakukone Google on perinteiseen tapaansa julkistanut jälleen kuluneen vuoden käytetyimpiä hakusanoja. Suomen haetuin henkilö on vuonna 2014 ollut huippusuosittu teinitähti Robin, joka on villinnyt erityisesti pikkutyttöjä kautta maan.

Toiseksi haetuin suomalaisjulkkis oli räppäri Cheek, joka nähtiin muun muassa kahdella loppuunmyydyllä stadionkeikalla. Kolmanneksi haetuin oli poptähti Anna Abreu. Viiden joukkoon henkilöt-sarjassa sijoittuivat Googlen mukaan lisäksi Life of Silja ja Teemu Selänne. Heidän jälkeensä listalla olivat Johanna Tukiainen ja Annika O.

Ulkomisista tähdistä suomalaiset hakivat eniten Robin Williamsia, Conchita Wurstia, Jennifer Lawrencea ja Philip Seymour Hoffmania. Koko maailman listalla haetuin henkilö oli nakukuvakohussa mukana ollut Nälkäpeli-näyttelijä Jennifer Lawrence. Seuraavina tulivat Kim Kardashian, Julie Gayet, Tracy Morgan ja Renee Zellweger.