Lapset paljastivat mitä oikeasti toivovat – vanhemmat eivät voineet pidätellä kyyneleitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna monissa lapsiperheissä jaetaan lapsille melkoinen määrä joululahjoja, joissa on yleensä pääasiassa leluja ja ehkä hieman vaatteita. Hektisessä työelämässä mukana olevat vanhemmat eivät tule aina ajatelleeksi mitä heidän jälkikasvunsa oikeasti haluaisi saada jouluna. Ja muulloinkin.

YouTube
YouTube

Nyt Espanjan IKEA on antanut kymmenelle lapselle mahdollisuuden kirjoittaa lahjatoiveet sekä Joulupukille että omille vanhemmilleen. Toiselta toivottiin leluja ja muita hauskoja välineitä, mutta vanhemmille osoitetuista kirjeistä paljastui jotain aivan muuta. Niissä toivottiin lisää yhteistä aikaa, huomiota vanhemmilta, yhteisiä ruokahetkiä ja jalkapallon pelaamista.

Lapset saivat päättää kumman kirjeistä haluaisivat lähettää, jos pitäisi valita, ja he valitsivat vanhempien kirjeen. Lopulta kirjeet annettiin vanhemmille, jotka eivät voineet lukea niitä liikuttumatta. Kyse on IKEA-yrityksen mainoksesta, mutta tarinan sisältö pitää varmasti paikkansa myös tosielämässä. Vanhempien tulisi muistaa antaa aikaansa lapsille. Myös joulun ulkopuolella.