Järkyttävä tulos 190 000 eurolla – mies haluaa näyttää Kim Kardashianilta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen ammattimaskeeraaja Jordan James on yksi Kim Kardashianin ykkösfaneista. Hän ei ole tyytynyt vain ihailemaan idoliaan, vaan haluaa myös näyttää realitytähdeltä. Mies on kuluttanut vuosien varrella 190.000 euroa kosmeettisiin toimenpiteisiin näyttääkseen Kim Kardashianilta.

23-vuotias ammattimeikkaaja on tuhlannut myös vaatteisiin ja asusteisiin, jotta hänen tyylinsä olisi viimeisen päälle Kardashianin mukainen. James on julkaissut Instagramissa kuvia, jossa hän vertaa itseään tähtöseen. Miehen kosmeettiset toimenpiteet ovat jakaneet mielipiteitä.

Kuvien perusteella ainakin huuliin on laitettu runsaasti täytettä. Kuvissa mies poseeraa luksuslaukkujen, korujen ja kenkien kanssa, ja Jordanin kasvot ovat vahvasti meikattu. Daily Mail -lehden mukaan myös miehen elämäntapa on muuttunut, sillä James käy samoissa kasvohoidoissa ja noudattaa samaa ruokavaliota kuin Kim K. Jordan on varmasti yksi Britannian eniten Kardashiania muistuttava nuori mies.