Mies kosi valokuva-automaatissa – tuloksena ikimuistoinen kuvasarja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poikaystävä oli keksinyt nerokkaan paikan kysyä tyttöystäväänsä vaimokseen. Mies nimittäin järjesti yllätyksen heidän ollessaan kuva-automaatissa. Mies onnistui pitämään pokkansa siihen asti, että automaatti aloitti kuvasarjan räpsimisen pariskunnasta.

YouTube
YouTube

Tyttöystävä ei ollut aavistanut kuvaussessiossa mitään outoa, vaikka mies oli virittänyt puhelimensa kuvaamaan videota parin hauskasta kuvaushetkestä. Kun automaatti ilmoitti kuvaamisen käynnistyvän, kaivoi mies taskustaan sormuskotelon. Tyttöystävän ilme taltioitui kuviin ja videolle.

Neitokainen vastasi kysymykseen myöntävästi ja pari sinetöi kihlautumisensa suukolla. Automaatti ikuisti parin romanttisen hetken kuvasarjan muodossa. Mies oli keksinyt mainion paikan kosinnalle, sillä kuvista käy ilmi, että yllättynyt tyttöystävä ei olisi osannut arvata hetken koittavan kuva-automaatissa.