Parkkipoika kokeili miten Mustang kiihtyy – karu tulos videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubailaisen hotellin parkkipaikalla sattui ikävä tilanne, kun autonkuljettaja ajoi autolla päin parkkihallin pilaria. Parkkeerauspalvelusta vastannut kuljettaja oli vain hetkeä ennen kolaria saanut avaimet auton omistajalta. Kallisarvoinen Ford Mustang romuttui kolarissa.

YouTube
YouTube

Kuljettajalla oli mennyt jostain syystä polkimet sekaisin autoa ajaessa ja jarrun sijaan hän oli painanut kaasua ja törmännyt seinään. Uskottavampi selitys on, että pysäköintipoika kokeili autohallin rampilla miten tehokas auto kiihtyy. Mustangin omistaja oli tietenkin järkyttynyt kuullessaan parkkipojan kolaroineen autolla. Mies halusi heti ensitöikseen selvittää kuinka kuljettajalle kävi.

Daily Mail -lehden mukaan auton omistaja oli ollut huolissaan kuljettajasta ja halusi sairaalasta tiedon, oliko hänelle käynyt pahasti. Kuljettaja ei ollut onneksi loukkaantunut vakavasti kolarissa ja pääsi kotiutumaan sairaalasta parissa päivässä. Dubailainen hotelli otti vastuun auton korvaamisesta heidän vakuutuksestaan. Auton ulkokuva löytyy tästä.

Hotellin edustajat ovat kertoneet olleensa onnekkaita, että heidän työntekijänsä ei loukkaantunut pahemmin rytäkässä. Sen lisäksi he ovat olleet kiitollisia auton omistajalle inhimillisyydestä tilanteessa, sillä jos kyseessä olisi ollut muunlainen asiakas, olisi luksusauton kolaroinnista voinut nousta mekkala ja pahimmassa tapauksessa syyte.