Suomalaiset kysyvät Googlelta: ”Mikä on orgasmi?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin netin hakukone Google on jälleen julkistanut suosituimmat hakunsa sekä Suomessa että ulkomailla. Samalla paljastui mitä kysymyksiä suomalaiset esittävät eniten hakukoneelle. Tulos oli monien mielestä varmasti hienoinen yllätys.

Googlen mukaan suomalaisten suosituin tämän genren hakulauseke on ”Mikä on siion?”. Toiseksi eniten kyseltiin ”Mikä on resitaali?” ja kolmanneksi eniten ”Mikä on totuus?”. Suosittujat olivat myös vastaavat kysymykset TPK:sta, viitesiirroista, Hamasista, mittausyhteestä, kojamosta ja toimintasuunnitelmasta.

Kymmenenneksi näiden hakujen listalla oli hieman yllättäen ”Mikä on orgasmi?”. Ihmiselon kannalta äärimmäisen merkittävän asian tiedusteleminen hakukoneelta on tietenkin suotavaa, mikäli asia ei ole jo ennestään tiedossa.