Salatut kuvat julki! Näin Angelina Jolie riisui 20 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Angelina Jolie joutui taannoin tekemään päätöksen molempien rintojensa poistamisesta, kun selvisi, että hänellä oli poikkeuksellisen suuri riski sairastua rintasyöpään. Sittemmin kaunotar on näyttäytynyt julkisuudessa vain harvakseen.

Nyt Angelina Jolie nähdään 20 vuotta sitten Hackers-elokuvan markkinointikäyttöön ikuistetuissa promokuvissa, joita ei ole julkisuudessa juuri nähty. Marcel Indikin kuvaamista otoksista valtaosa päätyi julkisuuteen ensimmäisen kerran vasta nyt elokuvan vuosipäivän merkeissä.

Angelina Jolie nousi viime viikolla otsikoihin, kun hän lohdutti paniikkikohtauksen saanutta faniaan studion ulkopuolella. Jolie huomasi hädissään olevan fanin istumassa ja kävi varmistamassa, että hänellä oli kaikki hyvin. Saatuaan idoliltaan erityistä huomiota muuttui fanin hätääntynyt itku leveäksi hymyksi.