50 Shades -leffan miestähti kävi seksiluolassa – roolia varten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jamie Dornan esittää Christian Grey -nimistä miespääosaa helmikuussa ensi-iltansa saavassa 50 Shades of Grey -elokuvassa. Christian Greyn rooli on rietas miljonääri suositussa 50 Shades of Grey -kirjassa, jonka pohjalta elokuva on kirjoitettu.

Dornan on kertonut hakeneensa rooliin syvyyttä oikeista seksiluolista.

– Menin seksiluolaan, minulle tarjottiin olut ja sitten he alkoivat tehdä kaikkea, mikä heitä kiihotti. Tapasin siellä dominantin ja kaksi hänen tahtoonsa alistuvaa naista. Dominantista tuli kuvauksiimme pervousasiantuntija, Dornan kertoo Elle UK -lehden haastattelussa.

Dornan sanoi, että seksiluolassa käymisen jälkeen oli omituista palata kotiin hänen vaimonsa ja vastasyntyneen vauvansa luo. Dornan kertoi ottaneensa kotona pitkän suihkun ennen kuin halusi koskea kumpaakaan heistä. Elokuva 50 Shades of Grey saa Suomessa ensi-iltansa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2015.