Justin Bieberin muodonmuutos – testasi onko blondeilla hauskempaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieber on hiljattain vaihtanut hiustyyliään. Laulaja nähtiin Kaliforniassa West Coast Customs -liikkeen avajaisissa vaalennetuissa kutreissa. Miehen kellertävän blondit hiukset herättivät huomiota ja mies oli kokenut melkoisen tyylinvaihdoksen entiseen.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan osa Bieberin faneista ei ollut vakuuttunut miehen uusista hiuksista. Monen mielestä huolimaton ja kellertävä lopputulos viittaisi siihen, että mies on värjännyt hiuksensa itse kotikonstein.

Miehen blondattu hiustyyli on suoraan kuin 90-luvulta. Poppari näytti olevan tyytyväinen uusiin hiuksiinsa. Bieber on ilmeisesti halunnut ottaa selvää, onko blondeilla oikeasti hauskempaa.

Splash
Splash