Kimin hervoton takapuoli uhmaa painovoimaa – tältä näytti eilen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian joutui äskettäin jälleen arvostelun kohteeksi, kun hän julkaisi Instagram-tililleen mielipiteitä jakavan kuvan. Siinä Kardashian on selvästi lapsensa Northin kanssa, mutta hän on leikannut lapsen pois kuvasta kokonaan huonon ilmeen vuoksi.

Eilen Kim Kardashian kuvattiin saapumassa kauneusklinikalle tiukassa harmaassa mekossa. Asu paljasti julkkistähden muodot, jotka olivat tuttuun tapaan muhkeat. Erityisesti Kimin takapuoli näytti uhmaavan painovoimaa kaikessa suuruudessaan.

Kim Kardashian on puolustellut kuvaa Twitterissä sanomalla, että hän otti tyttärensä kanssa kuvan, mutta koska tytöllä oli ollut silmät kiinni hän päätti rajata lapsen pois kuvasta. Kuva on saanut paljon kritiikkiä sen vuoksi, että teko vaikuttaa muiden mielestä niin omituiselta. Kim Kardashian on selfie-kuvien ottamisen mestari eikä kuvan nappaaminen taida katsoa paikkaa tai aikaa.