Kauniit ja rohkeat -kaunotar joulun seksikkäin tonttu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti.

Splash
Splash

Nyt Maitland Ward on poseerannut seksikkäänä joulutonttuna Art Loves Fashion Launch -tilaisuudessa Hollywoodin SWEET!-klubilla.

37-vuotias Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash