Muotikuvaaja ikuisti seksinukkeja – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotikuvia työkseen räpsivä Stacy Leigh on ottanut sarjan kuvia, joissa esiintyy seksinukkeja erilaisissa tilanteissa. Leigh ammattitaitonen ote työhön välittyy upeiden ja taiteellisten kuvien kautta. Useassa kuvassa voisi luulla poseeraavan oikea ihminen, eikä nukke.

Stacy Leigh
Stacy Leigh

Rohkeissa ja eroottisissa kuvissa nuket ovat heränneet eloon. Newyorkilainen Leigh on saanut nuket tuijottamaan suoraan kameraan ja välillä näyttäisi, kun nukeilla olisi aito katsekontakti kuvaajaan. Malleiksi hankitut seksinuket eivät ole halvimmasta päästä, sillä monet niistä maksavat yli 5.000 euroa kappaleelta.

Daily Mail -lehden mukaan Leight on ollut niin tyytyväinen malleihinsa, että hän on päättänyt ostaa kaikki 12 seksinukkea itselleen. Stacyn mukaan nuket ovat kuvauksellisia, ja valokuvaajana hän saa niistä paljon iloa irti eri projektien merkeissä. Muotikuvaaja on suunnitellut, että hän myös tuunaa nukkeja tulevaisuudessa.

Leight on kertonut, että hän haluaa kuvata nuket vanhentumassa aivan kuten aidot ihmiset. Hän on suunnitellut maskeeraavansa nukeille ryppyjä ja ihovirheitä, jotka tekevät nukeista aidomman näköisiä. Stacy toimii tavallaan päinvastoin kuin muu muotimaailma, sillä toisaalla maskeeraajat tekevät aidoista ihmisistä nuken näköisiä muotikuvia varten.