Rihanna biletti yläosattomissa – ei muotojaan häpeile

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihannan fanit ovat odottaneet laulajan uutta levyä kuin kuuta nousevaa, ja äskettäin fanit saivat ilouutisen. Rihanna vahvisti nimittäin ryhtyneensä työstämään uutta levyään ja jakoi Instagramissa lyhyen näytteen aikaansaannoksestaan.

Instagram
Instagram

Thank you to this spectacular team for donating their time and hard work at the #DiamondBall @jennnrosales @yusefhairnyc @melzy917 @mylahmorales @kimmiekyees #iLoveYouGuys #Family !!!

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Musiikin työstämisen ohella Rihanna on ehtinyt keskittyä myös toiseen tärkeään harrastukseensa, kuvien jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Nyt tähti on jakanut Instagram-tilillään otoksen ensimmäisestä Diamond Ball -hyväntekeväisyysjuhlastaan. Kuvassa Rihanna poseeraa kasuaalisti yläosattiomissa pomon elkein, sikari kädessään.

Ennen uusinta levytysprojektiaan poptähti keskittyi roolisuoritukseensa uudessa animaatioelokuvassa Home – Vihdoin kotona. Rihanna on yksi elokuvassa työskennelleistä ääninäyttelijöistä.

Elokuvassa nähdään myös Rillit huurussa -televisiosarjasta tunnettu Jim Parsons. Kaksikko ystävystyi elokuvaa tehdessä ja Rihanna jakoi sosiaalisessa mediassa hauskan videon, jossa hän opettaa Parsonsia ottamaan selfien itsestään. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2015.

attitude gyal @mdollas11 @sonitalex

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika badgalriri (@badgalriri)