Nyt on rintaliiveillä hintaa! Tässä 1 600 000 euron kaunottaret

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotimaailman tunnetumpiin tapahtumiin lukeutuva Victoria’s Secret Fashion Show järjestettiin tänä vuonna 2. joulukuuta Lontoon Earl’s Courtissa. Tapahtumapaikan catwalk täyttyi jälleen kerran yhtiön alusvaateuutuuksia esittelevistä kaunottarista.

Splash
Splash

Kuten uutisoimme aikaisemmin, Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima saivat tänä vuonna kunnian esitellä tilaisuuden kalleimpia, kappalehinnaltaan noin 1,6 miljoonan euron arvoisia Fantasy Bra -rintaliivejä. Kaunottaret nähtiin catwalkilla kimaltelevien jalokivikoristeiden peittämänä. Alessandra edusti punasävyisiä värejä, kun taas Adriana nähtiin sinisävyisissä hepeneissä.

Viime vuonna Fantasy Bra -rintaliivejä esittelemässä nähtiin Candice Swanepoel. Tuolloin liivit olivat 10 miljoonan dollarin, eli yli kahdeksan miljoonan euron arvoiset. Tähän asti kalleimmpia Fantasy Bra -rintaliivejä esiteltiin vuoden 2005 muotinäytöksessä. Gisele Bundchenin käyttämät liivien arvo oli yli 10 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash