Nettihuijaus: SEAL-sotilas pahoinpiteli viisi ryöstäjää kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa SEAL-sotilas Robert O’Neill on noussut kansallissankariksi, sillä hänen väitetään surmanneen terroristijohtaja Osama Bin Ladenin taannoisessa erikoisjoukkojen iskussa. Bin Ladenin kuolemasta ei tosin ole esitetty mitään todisteita tai edes ruumista.

US Navy
US Navy

Nyt Robert O’Neill on noussut otsikoihin hieman toisesta syystä, kun hänen on väitetty joutuneen vahingossa ryöstäjien iskun kohteeksi. Kertomuksen mukaan viisi Crips-jengiin liittyvää ryöstäjää tunkeutui vahingossa hänen kotiinsa perimään huumevelkoja, koska olivat erehtyneet talosta. Tilanne eteni nopeasti siihen pisteeseen, että O’Neill selvisi täysin vahingoittumattomana ja kaikki viisi ryöstäjää joutuivat sairaalahoitoon.

PÄIVITYS: Montana Standard -lehden mukaan kyseessä on nettihuijaus. Paikallinen poliisi George Skuletich on vahvistanut lehdelle, että väitteet ovat virheellisiä. Alunperin Empire Newsin julkaisemien tietojen kerrottiin perustuvan Butte Daily Times -lehden artikkeliin, jota ei ole kuitenkaan löytynyt. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun O’Neill on otsikoissa epäilyttävissä merkeissä. Taannoin SEAL-erikoisryhmän jäsen väitti valheeksi väitteitä, joiden mukaan O’Neill olisi ampunut Osama Bin Ladenia kolme kertaa päähän.