Osui ja upposi! Tällaisia ovat treffit Tinder-miesten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-sovelluksesta on tullut tämän päivän sinkkujen suosittu palvelu, jossa flirttaillaan ja luodaan uusia suhteita lyhyiden iskurepliikkien avulla. Jotkut Tinderin käyttäjät ovat myös käyneet treffeillä tutustuttuaan sovelluksen kautta.

Michelle Markowitz on julkaissut Youtube-kanavallaan videon, jossa demonstroi treffejä Tinderissä tapaamiensa miesten kanssa. Newyorkilainen koomikko Michelle Markowitz on stereotypioinut Tinder-miehen. Videolla näemme, kun hän on treffeillä muutaman erilaisen miehen kanssa. He heittävät naiselle vanhoja iskurepliikkejä ja tekevät useimmat melko yleisinä pidetyt treffimokat.

Kaikki miehet kertovat olevansa rahoitusalalla töissä, joten Markowitzin mukaan se taitaa olla miesten yleisin oikea tai väitetty ammattiala. Videon perusteella voisi arvioida, että Markowitz ei ole tavannut vielä elämänsä miestä Tinderin kautta.