Aamulehden lukijat hieraisivat silmiään – Ilves hakee pelaajaa lehti-ilmoituksella: ”Tarkkaa sääntöjen tuntemusta emme edellytä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liigassa pelaava tamperelainen jääkiekkojoukkue Ilves on tullut viime vuosina tunnetuksi monista hauskoista markkinointitempauksistaan. Nyt vuorossa on kuitenkin tapaus, jollaista ei ole ihan lähimenneisyydessä nähty. Joukkue hakee nimittäin määräaikaista pelaajaa lehti-ilmoituksella.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

– Haemme joukkueeseemme puolustajaa tai vaihtoehtoisesti keskushyökkääjää, joka voi tarvittaessa pelata myös laitahyökkääjän paikalla, jääkiekon nuorten MM-kisojen aiheuttaman miehistövajeen vuoksi, Ilveksen ilmoituksessa todetaan.

Varsinainen hauskuus alkaa ilmoituksessa esitetyissä tarkemmissa edellytyksissä. Sääntöjen osalta sivalletaan tyylikkäästi varsinkin tällä kaudella tutuksi tullutta sekavaa tuomarilinjaa ja tietenkin valotetaan hieman myös työstä maksettavaa vastiketta.

– Edellytämme hakijalta kohtalaista tai tyydyttävää luistelutaitoa sekä omia varusteita. Oma maila sekä mahdollinen rightin ja/tai leftin kätisyys katsotaan eduksi. Tarkkaa sääntöjen tuntemusta emme edellytä, koska ne saattavat muuttua otteluiden aikanakin. Suomea piiskaavan taloudellisen matalapaineen vuoksi emme voi tarjota työsuorituksesta rahallista palkkiota. Työntekijä saa kuitenkin korvauksena työsuorituksistaan 2 kpl kanansiipiannoksia Hakametsän jäähallin SiipiWeikot-ravintolassamme / pelattu peli sekä 15 euron arvoisen lahjakortin fanishoppiin.