Taylor Swift kuin alusvaatemalli – rohkeat asut keikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kilttinä tyttönä pidetty Taylor Swift paljasti itsestään uusia puolia eilen järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show 2014 -tapahtumassa. Swift oli näytöksessä mukana myös viime vuonna, mutta silloin hänellä oli yllään mekko kummassakin laulunumerossa.

Splash
Splash

Nyt kuvankaunis laulajatar oli lavalla alusvaatteet yllään kuin yksi malleista. Taylor Swift avasi näytöksen kappaleellaan Shake It Off. Muotinäytöksen alussa hänellä oli yllään upea puuterinvärinen yöasu, jossa oli korsettimallinen yläosa. Asua koristi myös samansävyinen aamutakki, jota reunusti mustat pitsiset koristelut kauttaaltaan.

Toiseksi asuksi Swiftille oli valittu uskaliaampi musta alusasu, jonka päällä oli vielä näyttävä ja läpikuultava pitsimekko. Huikea Victoria´s Secret Fashion Show 2014 järjestettiin tänä vuonna Lontoossa. Näytöksessä oli Daily Mailin mukaan myös muita tunnettuja esiintyjiä lavalla kuten Ed Sheeran ja Ariana Grande.

Splash
Splash