Kämppisten näyttävä jäynä – 5 000 ilmapalloa teki tehtävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi kimppakämpän asukkaista oli lähtenyt vanhempiensa luokse kyläilemään ja unohtanut lukita huoneensa oven. Niinpä kämppikset päättivät pilailla asuinkaverinsa kustannuksella. Miehet kutsuivat apuun kaverinsa ja yhdessä he puhalsivat jopa 5.000 ilmapalloa, joilla täyttivät kämppiksensä huoneen.

YouTube
YouTube

Keppostelijat olivat asentaneet kameran huoneeseen, jotta pila tallentuisi videolle. Kun asukas palasi kotiin, odotti häntä yllätys huoneessaan. Mies ei ollut saada oveaan auki, sillä huone oli täynnä värikkäitä ilmapalloja. Kaverusten nauru raikuu videolla ja pila vaikuttaa onnistuneelta.

Ilmapallopila on osoittaunut yllättävän yleiseksi kämppispilaksi ja olemme aiemmin kertoneet, että eräs nuori mies joutui samanlaisen pilan kohteeksi. Voi olla, että tämän pilan keppostelijat olivatkin saaneet siitä inspiraation tehdä saman tempun myös heidän kämppäkaverilleen. Jatkossa kämppis todennäköisesti muistaa lukita huoneensa oven ollessaan poissa kimppakämpästä.