Amber Rose twerkkasi lähikuvassa – rohkeat videot verkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli ja mediapersoona Amber Rose on julkaissut Instagramissa hauskan twerkkausvideon. Lyhyellä videolla tähtönen twerkkaa ystävänsä kanssa lattialla vierekkäin. Vaikka video sisältää kaikessa yksinkertaisuudessaan vain muutaman sekunnin twerkkaussession, ovat miespuoliset fanit villiintyneet videosta.

This is how me and @blacchyna keep our asses firm and tight #DatAssOnFleekDoe #SitInUrCubicleandHate #eaturheartout

A video posted by Amber Rose (@amberrose) on

Naiset ovat kirjoittaneet Instagramiinsa, että twerkkaaminen on tapa, jolla he treenaavat takamuksiaan. Rose vitsaili, että kyseisellä keinolla tähtönen pitää paikat kunnossa. Amber Rose on kuuluisa muodokkaasta takamuksestaan ja monet ovat sitä mieltä, että se vetää vertoja Kim Kardashianin pepulle.

Tähtönen on aina ollut ylpeä muodoistaan eikä hän ole koskaan ujostellut esitellä vartaloaan julkisesti. Neitokaisen fanit ovat varmasti ilahtuneita Rosen uusimmasta twerkkausvideosta. Monet ovat toivoneet, että tähtösten tanssituokioista kuvattaisiin pian lisää kuvamateriaalia.

Slo-mo fo dat ass

A video posted by Amber Rose (@amberrose) on