Britney Spears ei juuri photoshoppia tarvitse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears oli juuri upeassa kansikuvassa Women’s Health -lehden uusimmassa numerossa. Spears on saanut paljon kehuja hyväkuntoisesta vartalostaan, mutta kansikuvan perusteella on pohdittu, onko kuvassa näkyvä vartalo photoshoppaamisen aikaansaannos.

YouTube
YouTube

Nyt lehden kuvauksista on julkaistu video. Video on Women’s Health -lehden kuvauksien kulissien takaa ja siinä näkyy, että Spears on todella hyvässä kunnossa jälleen. Voi olla, että jälkikäsittelyohjelmia on jonkin verran käytetty, mutta lähtökohtaisesti kuvissa poseeraa upea nainen, joka on tehnyt vartalonsa eteen töitä.

Britney Spears on kertonut pitävänsä treenaamisesta todella paljon. Hän käy salilla, ui ja harrastaa joogaa. 33-vuotiaan Spearsin vartalosta päätellen kuntoilu on tuottanut hyvin tulosta.