Mitkä kurvit! Lady Gagan rinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla New Yorkissa erikoisessa asussa. Laulajatar oli nimittäin verhoutunut valtavaan valkoiseen turkkiin, ja käsineinä tähtösellä nähtiin näätäeläimen päätä muistuttavat hanskat. Nyt poptähti on kuvattu ulkoiluttamassa koiraansa ja muotojaan.

Lady Gaga ikuistettiin nimittäin eilen illalla New Yorkissa, jossa hän kävi kävelyllä Asia-koiransa kanssa. Julkkistähden asu poikkesi huomattavasti tavanomaisista koiran ulkoiluttajista, sillä Gaga oli tehnyt kaikkensa, jotta hänen rintansa näkyvät paremmin ja näyttävät suuremmilta.

Lady Gaga puolusteli turkiskuosiaan sillä, että hänen pitämänsä vaatteet ovat taidetta, eikä hänen tarvitse erikseen mainita onko turkki aito vai ei. Supertähden yllä on nähty aiemmin muun muassa pekonista tehty asu ja yksi hänen kuuluisimmista puvuistaan on Kermit-sammakoista koottu asukokonaisuus. Tähti naureskeli, että yhtä hyvin niistä asuista olisi voinut suivaantua.