McDonald’seihin uutuus – valitse itse purilaisen täytteet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Osassa McDonaldsin kalifornialaisissa ravintoloissa on ollut käytössä kokeilu, jossa asiakas saa rakentaa itse haluamansa hampurilaisen. Asiakkaat ovat saaneet valita täytteet listalta ja hampurilainen on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan.

mcdonalds21122014

Koska kokeilu on osoittautunut menestykseksi, on kokeilua päätetty laajentaa 2.000 muuhunkin yrityksen ravintolaan. Mikäli uutuus menestyy laajennetussa kokeilussa, on seuraava askel se, että eurooppalaiset ravintolat voivat halutessaan alkaa myydä räätälöityjä hampurilaisia. Ravintoloiden listoilla tulee kuitenkin säilymään myös vanhat tutut ateriat.

McDonaldsin asiakaskunta on ollut innoissaan uudistuksesta. Monet toivovat saavansa vastaavan palvelun myös oman kotikaupunkinsa mäkkäriin. Kokeilua testataan alkuvuodesta Yhdysvalloissa ja Australiassa. Sen jälkeen palvelua laajennetaan muihinkin ravintoloihin, mikäli se osoittautuu kannattavaksi ideaksi.