Viininmaistelijat vaihdettiin kannabiksenmaistelijoihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Millainen maailma olisi, jos ravintoloissa maisteltaisiin viinien sijaan kannabista? Entä, jos ruokalistan vuosikertaviinit olisi korvattu vuosikerta kannabislajikkeilla? Siitä aiheesta koomikkokaverukset ovat tehneet hulvattoman nettiparodian.

YouTube
YouTube

Hauskassa parodiassa kaksi snobia herraa ovat saapuneet arvostettuun ravintolaan ja pohtivat, mitä he valitsisivat nautittavaksi listalta. Pöydässä istuvat miehet eivät ole tulleet arvioimaan ravintolan viinejä vaan kannabisvalikoimaa. Heidän maailmassaan kannabis on laillista mutta alkoholi ei ole.

Tarjoilija saapuu auttamaan herroja valinnassa ja suosittelee listalta tilanteeseen sopivaa kannabista. Miehet vertailevat makuja ja ovat tyytyväisiä valitsemaansa kannabikseen. Snobailevat miehet vitsailevat keskenään, millainen maailma olisi jos alkoholi olisi laillista. Sitten he toteavat, että se maailma olisi hirveä.

Parodian lopussa ravintolaan saapuu kaksi humaltunutta asiakasta ja snobit järkyttyvät heidän käytöksestään. He eivät voi uskoa kuinka joku kehtaa tulla laittoman alkoholin vaikutuksen alaisena hienoon ja arvostettuun ravintolaan. Toisella miehistä tulee sanaharkkaa asiakkaiden kanssa ja mies leimaa heidät rikollisiksi humalaisiksi. Sarkastinen huumorintaju on toiminut hyvin parodiassa ja sitä ei voi seurata naureskelematta.