Kilot eivät hidasta Suurin pudottaja -kaunotarta – vauhti päällä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurin pudottaja -laihdutusohjelman juontaja Ajay Rochester päätyi viime vuonna uutisotsikoihin yllättävästä syystä – nainen nimittäin lihoi kuukaudessa uskomattomat 48 kiloa. Hän kertoi saaneensa kilonsa ylensyönnillä ja roskaruokien mässäämisellä.

Eilen Ajay Rochester kuvattiin joulutunnelmissa uimarannalla, jossa hän oli täydessä vauhdissa yhdessä ystävänsä kanssa. Kilot eivät hidasta kaunotarta, joka osaa nauttia elämästä sellaisena kuin on.

45-vuotias Ajay Rochester paljasti taannoin, että liiallinen syöminen olisi voinut koitua hänen turmakseen. Hän juonsi Australian Suurin pudottaja -realitysarjaa vuosina 2006 – 2009. Excess Baggage -realityohjelmassakin aikoinaan esiintynyt nainen asuu nykyisin Los Angelesissa. Ajay on viime aikoijna yrittänyt karistaa liikakilojaan terveellisillä elämäntavoilla, kuten oikeaoppisella ruokailulla ja treenillä. Hän laihtui kymmenessä viikossa 23 kiloa.