Koira opetteli hauskan taidon – osaa toimia pidätystilanteessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on opettanut söötille shiban pennulleen hauskan taidon. Joka kerta, kun omistaja osoittaa koiraansa leikkimielisesti sormillaan ja käskee levittämään kädet, koira nousee seisomaan ja levittää tassunsa seinää vasten.

YouTube
YouTube

Jos poliisi antaisi pidätystilanteessa käskyn koiralle, tietäisi se mitä tehdä. Huumorintajuinen koiranomistaja on julkaissut videon, jossa hän yllättää koiransa antamalla sille käskyn erilaisissa tilanteissa. Koira nousee nojaamaan milloin mitäkin vasten, jotta se saisi näytettyä omistajalleen olevansa tottelevainen.

Koira tekee kiltisti työtä käskettyä ja katsoo omistajaansa suloisella ilmeellä. Koiran temppuiluvideosta on tullut netissä lyhyessä ajassa suosittu video, sillä se on kerännyt muutamassa päivässä satoja tuhansia katselukertoja. Temppuja ei ole harjoiteltu turhaan, sillä videolta käy ilmi, että hyväkäytöksinen koira saa tottelemisestaan palkkion.