Koiranpentu sai uuden pedin – riemulla ei ollut rajoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni englanninbulldoggi oli mennä riemusta sekaisin, kun sen omistaja antoi sille uuden koiranpedin. Koiranomistaja oli onnistunut kuvaamaan videolle pentunsa hulvattoman reaktion, kun omistaja asettelee pedin sille lattialle. Pentu hyökkää petiin ja alkaa kieriskellä siinä innoissaan.

YouTube
YouTube

Hauskalla videolla omistaja kysyy koiraltaan onko se tyytyväinen uuteen petiinsä ja koira vastaa siihen riemastuneella pomppimisella ja kierimisellä. Sitten pentu istahtaa aloilleen ja rauhoittuu. Hetken levähdyksen jälkeen bulldoggi hyppää pediltä pois ja kävelee vanhan petinsä viereen.

Käy ilmi, että vanha peti on paljon vaatimattomampi ja matalampi kuin uusi. Niinpä koira loikkaa vanhasta pedistään riemuisasti uuteen pehmeään lepopaikkaansa. Koiranomistaja on tehnyt pienestä koiranpennustaan onnellisen ja karvakuonon reaktio on vailla vertaa.